Tietoa juhlienjärjestäjille

Varatessasi sinun tulee tietää paljonko ihmisiä juhliin osallistuu maksimissaan ja juhlien päivämäärä sekä alkamisaika.

Tutustumiskäynnit sovitaan etukäteen. Ensimmäisellä tutustumiskäynnillä katsotaan paikat (kannattaa ottaa mukaan pitopalvelun edustaja, juhlaseurue joka osallistuu järjestämiseen ja valokuvaaja jos hän haluaa tutustua paikkoihin etukäteen), sovitaan otetaanko Lehdesmäen omat pöytäliinat ja astiastot juhliin, sekä voidaan katsoa jo löytyvät koristeet. Pitopalvelun edustajan on hyvä tutustua keittiöön ja laitteiden käyttöön, ja valokuvaajan kanssa on hyvä katsoa parhaat kuvaamispaikat valmiiksi. Toisella käynnillä kannattaa suunitella koristelu huolella, tarkka henkilömäärä on oltava jo selvillä jotta voidaan sopia pöytäjärjestys ja yksityiskohdat käydään läpi (esim. lahjapöydän paikka, alkumalja pöytä).

Koristeluja voi laittaa tiloihin vapaasti muuten, mutta tarvittaessa naulaamiseen on pyydettävä lupa/ sovittava paikat joissa naulan reiät eivät häiritse. Lehdesmäessä on myös monia kauniita koristeita valmiina (esim. "tervetuloa" kyltti, erilaisia maljakoita, hääkaaren runko ja seisovan pöydän koristeita). Näitä voi halutessa nähdä tutustumiskäynneillä ja niistä on sovittava ennen tilaisuutta. Tiloja voi tulla koristelemaan etukäteen sovittaessa ja silloin tilavuokra on 8,5 euroa tunnilta aina juhlien alkuun asti.Koristeet ovat kerättävä pois ennen avaimen takaisin luovutusta.

Henkilömäärä Kurssikeskuksessa voidaan pitää 100 hengen tilaisuuksia ja päätalossa/terassilla 150 hengen.Majoittumaan Lehdesmäkeen sopii maksimissaan 42 henkeä. Juhlien yhteydessä on suositeltavaa varata huoneet heti ja itse jakaa vieraansa huoneisiin; näin saa varmistettua, että huoneet tulevat täyteen.

Sauna ja kota voidaan varata myös juhliin tai jatkamispaikaksi.

Pöytäliinat ja astiastot ovat Lehdesmäessä valmiiksi ja sisältyvät tilavuokraan. Pöytäliinat ja astiat näkyvät kuvissa

Kynttilät ja takka Kynttilöitä saa polttaa Lehdesmäen tiloissa paloturvallisuuden huomioon ottaen. Takan käytöstä on sovittava talon väen kanssa etukäteen ja huomioitava myös sää, sillä varaava takka lämmittää tilaa.

Tupakointi on kielletty terassilla ja sisätiloissa, mutta tupakointi paikka löytyy terassin ja kurssikeskuksen vieressä.

Avaimen luovutus tehdään juhlien jälkeen kun koristeet ovat kerätty (muistathan myös mahdolliset tien varsikyltit), pöytätasot siivottu, roskat viety, tiskit tiskattu ja tavarat kerätty. Lehdesmäen henkilökunta hoitaa lattioiden siivoamiset. Jos tilaa ei haluta siivota juhlien jälkeen voi myös etukäteen sovittaessa henkilökunta hoitaa loppusiivouksen, hinta 40 euroa/tunti. Jos tilat on jätetty siivoamatta ilman sopimusta, perimme siivousmaksua 80 euroa/tunti.

Vastuu Asiakas on vastuussa tiloista ja irtaimistosta vuokrauksen ajan, ja on korvausvelvollinen aiheutuneista vahingoista.

Linkkejä

Häämeikit

Kauneushoitola Seiren

Floristit

Kukkakauppa Taina Hinskala

Kirkot ja seurakunnat

Kuhmoisten kirkko ja seurakunta (Noin 15min. automatkan päässä)

Vehkajärven kirkko (Noin 15min. automatkan päässä)

Musiikkia, orkestereita ja karaokea

Sinikka yhtyeineen

Tiina Ruuska

Päijänteen musiikkipalvelu T:mi Jarmo Ukkonen puh.0407014085

Muut

Ilotulitus juhliin

Blogi Lehdesmäessä vietetyistä häistä

Äänentoistopalvelu Opasol Oy