Päätalo ja terassi

Päätalon salissa löytyy tilat maksimissaan 50 hengen juhliin. Salissa pöytiin löytyy vaalean vihreät pöytäliinat, kaunis järvi näköala, mukava oleskelutila kulmasohvineen ja telvisioineen, sekä saliin saa luotua kotoisan tunnelman salissa olevan tiilitakan avulla

Terassi on salin välittömässä yhteydessä ja terassin kautta pääsee myös ulos. Juhlaterassi on suuri yhtenäinen, kaksi tasoinen katettu terassi josta avautuu näkymä järvelle. Terassilla on tilat maksimissaan 120 hengen juhliin ja pöytiin löytyy vaalean vihreät pöytäliinat. Alaterassilla on orkesterin koroke jonka edessä löytyy tilaa suuremmankin seurueen tansseihin. Koko terassi on valaistu ja yläterassilta löytyy baaritiski kylmälaitteineen.

Keittiö on hyvin varustettu ja suuressa keittiössä on helppo laittaa ruuat isoihinkin juhliin. Keittiöstä löytyy teollisuus uuni, tiskikone ja kahvinkeitin, paljon tarjoiluastioita, isot kattilat ja uunivuuat. Ruuat ja juomat saa kylmään tilavaan kylmiöön ja keittiöstä löytyy myös arkkupakastin. Lehdesmäessä löytyy astiat 150 hengelle jotka sisältyvät tilavuokraan. Astioita on myös mahdollista vuokrata muualle sopimuksesta.

Astiat: 150 kpl haarukoita, veitsiä, lusikoita, kahvilusikoita, kahvikuppeja, kakku/leipä lautasia, alkuruoka lautasia, ruokalautasia, keittolautasia, yleis pallolaseja ja kuohuviini laseja. Lisäksi on 70 kpl konjakki- ja liköörilaseja.

Tilojen vuokraus sisältää kaksi tutustumiskäyntiä, tilat, sähköt, vedet, astiat sekä pöytien liinoittamisen vaalean vihreillä liinoilla. Koko tilan (sali, terassi ja keittiö) vuokra on 15 euroa/tunti + 1,-/henkilö avaimen luovutuksesta sen palauttamiseen. Sovittaessa koristeluja ja tavaroita voidaan tuoda etukäteen säilytykseen jolloin hinta on 8,5 euroa/tunti.

Päätalon salin ja keittiön vuokra on 10 euroa/tunti +1,-/henkilö ja pelkän salin vuokra 8,5 euroa/tunti