Tietoa majoittujille

Majoittuminen

Ole ystävällinen ja täytä majoituskortti saavuttuasi ja palauta se henkilökunnalle

Autot

Purettuasi tavarat autosta, toivomme että viet sen parkkipaikalle (Peltolan ja Punaisen tuvan välissä). Näin jää tilaa enemmän ja lapsetkin voivat leikkiä paremmin. Rantalassa auton voi jättää talon eteen, mutta toivomme että kenttä jää vapaaksi.

Rantasauna

Saunan seinällä on lista, johon voi laittaa nimen ja huoneen numeron jos haluaa mennä yksin saunaan, hinta 5 euroa tunti. Listalla näkyvät myös yleiset saunavuorot, jotka ovat majoittujille ilmaiset. Ensimmäinen listassa lämmittää saunan ja viimeinen sammuttaa valot ja mahdolliset kynttilät. Muistathan myös siivota jälkesi saunalta ennen seuraavien tuloa.

Telvisiot

Huoneiden tv.t eivät toimi ukkosella, sillä sammutamme pääanteenin vahvistajan päätalosta. Turvallisuus syistä poista anteeni- ja virtajohto ukonilmalla.

Grillikatos

Rannassa sijaitseva grillikatos on vapaassa käytössä. Polttopuut haettava saunan luota. Katoksessa myös kaasuhella sekä kaasulla toimiva muurinpohjapannu. Lähtiessäsi pois katokselta siivoa jälkesi seuraavia varten.

Grillikota

Kota on varattavissa hintaan 10 euroa/tunti

Veneet

Veneet ovat vapaasti majoittujien käytössä, kunhan palautatte ne käytön jälkeen paikoilleen. Lapset saavat käyttää veneitä vain vanhempiensa seurassa ja kaikkien veneilijöiden on käytettävä pelastusliivejä turvallisuus syistä. Pelastusliivit löytyvät urheiluvajasta. Pelastusliivit ovat tarkoitettu veneilijöille eikä siis uintiin.

Avaimen luovutus ja siivous

Avain luovutetaan henkilökunnalle tai sopimuksen mukaisesti jätetään huoneen oveen. Huoneisto luovutetaan käyttöön klo 14 jälkeen ja se on luovutettava siistinä lähtöpäivänä klo 12 mennessä, ellette ole varannut lisäksi päivähuonetta, jolloin avaimen luovutus on klo 21 mennessä. Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksesta huolehtii asiakas itse. Siivouksesta voi sopia myös henkilökunnan kanssa hintaan 50 euroa/huoneisto. Ovenaukaisut arkisin klo 8-20 on 15 euroa ja muina aikoina 45 euroa.

Vahinkojen korvaus 

Asiakas on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset.

Henkilömäärä

Huoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä esitteessä on kohteelle mainittu. Teltan, asuntovaunujen ja -autojen käyttö ilman lupaa huoneistojen tontilla on kielletty. Lisähenkilöiltä veloitetaan 25 euroa/ vrk.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 euron tuuletusmaksu. Lehdesmäen lomakoti ei vastaa luvattomasta tupakoinnista aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita Lehdesmäkeen, kunhan ilmoitat asiasta varauksen yhteydessä. Näin osaamme sijoittaa Teidät lemmikkihuoneisiin. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 40 euroa/ lemmikki/ vrk lisämaksu.